Het Molenduin VSO

Het Molenduin VSO

Samen betekenisvol leren

Wanneer je bij ons op het Molenduin komt dan ga je van start in de onderbouw. In de onderbouw ga je samen met de andere leerlingen regelmatig op groepsstage. Per blok van 10 weken is er telkens een groepsstage in een van de volgende ‘uitstroomprofielen’: Techniek, Groen, Verzorging en Horeca. Naast de groepsstages volg je uitdagende praktijklessen, je leert hier de vaardigheden die nodig zijn tijdens je stages. Vaardigheden die je later als werknemer ook moet hebben! Bijvoorbeeld vaardigheden om een goede collega te kunnen zijn en goed samen te kunnen werken, maar ook vaardigheden om het vak te kunnen uitvoeren.

 

Natuurlijk wordt in de onderbouw ook ruim aandacht besteed aan de vakken Nederlands, Rekenen en Wiskunde, Engels, Mens en Maatschappij, Mens en Natuur en Burgerschap. Zo word je dus al goed voorbereid op een baan na het Molenduin!

School voor Voortgezet Speciaal Onderwijs, Cluster 4

Directeur
Mw. Drs. A.M. van Kampen

Locatiecoördinator Driehuis
Mw. H. El Yafati

Locatiecoördinator Santpoort-Noord
Mw. B Pesch

Aanmeldingen
Locatiecoördinatoren

 

Locatie Driehuis (aangeduid op kaart)
Duin en Kruidbergerweg 1a
1985 HG Driehuis
023 - 520 29 66


Locatie Santpoort-Noord
Dinkgrevelaan 32
2071 BP Santpoort-Noord
023 - 537 69 92
molenduin@aloysiusstichting.nl
www.molenduin.nl

Informatiemomenten

Informatie/aanmelding

Rondleidingen en instroommogelijkheden gedurende het hele schooljaar. Een Toelaatbaarheidsverklaring Samenwerkingsverband VO is noodzakelijk voor inschrijving.