Wat als je op school zelf mag ontdekken wie je bent en wat je kunt? Wat als leren niks met opletten te maken heeft, maar met nieuwsgierigheid? Wat als jij mag leren op de manier die het beste bij jou past? Vanaf schooljaar 2022-2023 is dit mogelijk bij Saga Driehuis. En iedereen is welkom. We starten met 60 leerlingen in een vleugel van de Duin en Kruidbergmavo.

Saga biedt Agora-onderwijs. Bij Agora kies jij zélf wat je leert. Je hebt geen vakken, geen klassen en geen toetsen. Jij hebt wel een coach, die jou ondersteunt & begeleidt om de leerdoelen te halen die jij zelf hebt gesteld. Zo stippel je jouw eigen route uit richting het eindexamen. Je rondt Saga af met een regulier diploma, minimaal op het niveau van jouw basisschooladvies.

Saga Driehuis Agora-onderwijs voor vmbo, havo en vwo

Teamleider
Drs. H.L.S. Albregts

Nicolaas Beetslaan 3
1985 HH Driehuis
Tel 06-343 008 34
info@sagadriehuis.nl
www.sagadriehuis.nl

 

Wil je naar de informatieavond komen? Zelf een challenge ervaren? Of ons ontmoeten op de roadshow? Klik op de QR-code voor data en locaties.

Roadshow (voor ouders)
Tijdens een inspiratiesessie maak je kennis met het waarom, hoe & wat van Agora. Ook kun je in gesprek gaan met de Agora-Tribe. Zie website voor info en (gratis) aanmelding.

Informatieavond voor ouders & leerlingen
Woensdag 12 januari 2022

Agora experience (voor leerlingen)
In een middag maak je kennis met de Agoriaanse manier van leren.
Dinsdag 18 januari 2022
Donderdag 27 januari 2022

Zoomen met Agora
Kennismaken met Agora-leerlingen van andere Agorascholen.
Donderdag 3 februari 2022

Top